Peringatan Hari Jadi Provinsi Bali 14 Agustus 2023

Rabu, 03 Juli 2024 ~ Oleh Administrator ~ Dilihat 92 Kali
Peringatan Hari Jadi Provinsi Bali dilaksanakan oleh seluruh masyarakat Bali begitu juga di lingkungan SD Bali Bilingual School. Hari ini guru, pegawai, dan siswa SD Bali Bilingual School melaksanakan upacara Peringatan Hari Jadi Provinsi Bali yang ke 65.
Selamat Hari Jadi Provinsi Bali!
Semoga keindahan alam dan semangat masyarakat Bali selalu terpancar dan memberikan kekuatan, inspirasi, dan kebahagiaan untuk kita semua.
Bangli, 14th August 2023
The celebration of the Bali Province Anniversary was carried out by all Balinese people as well as at the Bali Bilingual Elementary School. Today the teachers, staff and students of SD Bali Bilingual School were holding the 65th Anniversary of the Province of Bali.
Happy Birthday Bali Province!
May the beauty of nature and the spirit of the Balinese people always spread and provide strength, inspiration and happiness for all of us.
vidio: